Căutare în funcție de mașină

Dimensiunile anvelopelor în funcție de mașină

Pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere în materie de anvelope, vă rugăm să alegeți marca vehiculului dumneavoastră din lista pusă la dispoziție mai jos.

Această etapă ne va permite să identificăm mai ușor anvelopele și dimensiunile susceptibile să se potrivească vehiculului dumneavoastră.

Care este mărimea anvelopelor mașinii mele?

Cel mai bun mod de a afla sau de a verifica dimensiunea anvelopelor pe care trebuie să le comandați pentru mașina dumneavoastră este să vă referiți la indicațiile de lățime, înălțime, diametru înscrise pe peretele lateral al anvelopei.

Dacă nu aveți vehiculul la dispoziție, puteți utiliza configuratorul nostru online pentru a obține o listă cu dimensiunile anvelopelor compatibile cu mașina dumneavoastră. Simplu, clar și eficient, dacă aveți puține cunoștințe, această căutare vă permite să găsiți anvelopele auto de care aveți nevoie, în câteva clicuri.

Truc: cine poate mult, poate și puțin, aveți posibilitatea să montați pneuri pe vehiculul dumneavoastră cu indici de greutate sau de viteză superiori celor montați inițial.

Pentru anvelopele de iarnă: puteți alege un indice de viteză mai mic cu o literă decât cel al anvelopelor originale de vară sau All-Season. Puteți găsi toate informațiile despre indicele de încărcare și de viteză în ghidul nostru.

LiveChat
Whatsapp Messenger