Căutare în funcție de mașină
Opţional
Toate
Selectați toate Ștergeți
Toate mărcile
0 / 46
Validați

Jante aluminiu în funcție de vehicul

Pentru a vă putea propune o gamă largă de jante de aluminiu adaptate vehiculului dumneavoastră, vă rugăm să selecționați din lista de mai jos marca vehiculului dumneavoastră.

AnvelopeLider se ocupă cu identificarea tuturor modelelor de jante care răspund așteptărilor dumneavoastră și disponibile la cel mai bun preț de pe piață.

Comandați-vă jantele din aluminiu la preț redus

Din ce în ce mai răspândită, janta din aluminiu permite personalizarea aspectului vehiculului dumneavoastră, oferindu-i o imagine de o mai bună calitate sau un aspect total diferit.

Utilizarea aluminiului a devenit tot mai răspândită în sectorul automobilelor. Datorită acestui metal, de acum înainte jantele pot fi mai estetice și mai puțin grele.

Janta din aluminiu permite îmbunătățirea performanțelor mașinii dumneavoastră. Jante mai ușoare permit reducerea greutății maselor nesuspendate, ceea ce îmbunătățește confortul, ținuta de drum, distanțele de frânare și reduce consumul de combustibil.

Există mai multe finisaje pe jantele din aluminiu, vopsite, lăcuite, lustruite ... există soluții pentru toate gusturile.

Potrivită pentru toate tipurile de vehicule și având posibilitatea de a se plia pe toate dimensiunile, janta din aluminiu vă poate permite modificarea dimensiunilor anvelopelor care vă echipează mașina. Aveți posibilitatea să puneți jante cu diametru mai mare, pentru un aspect mai sportiv.

De asemenea, puteți monta anvelope mai late sau puteți depărta jantele de caroserie, cu ajutorul flanșelor sau distanțierelor adaptoare. Puteți găsi în tabelul nostru corespondența mărimilor între anvelope / jante , lățimile anvelopelor care pot fi montate pentru fiecare lățime a jantei.

Cu ajutorul configuratorului nostru 3D, puteți vedea în timp real cum arată janta pe vehiculul dumneavoastră.

LiveChat
Whatsapp Messenger