Selecționați jante din tablă în funcție de mașina dumneavoastră

Pentru a vă echipa vehiculul la cel mai bun preț, AnvelopeLider vă pune la dispoziție o gamă largă de jante din tablă ieftine și alese cu grijă de echipa noastră.

Pentru a vă simplifica comanda, un meniu derulant vă va permite să cumpărați cu încredere. Această metodă intuitivă a fost concepută pentru a vă permite să alegeți jante compatibile cu vehiculul dumneavoastră și pentru a evita astfel orice eroare în alegere. Este suficient să indicați marca și modelul vehiculului dumneavoastră împreună cu diametrul dorit pentru jantă.

Comandați-vă jantele din tablă la preț redus

Mulți șoferi comandă jante din oțel pentru crearea unui pachet de iarnă (jante + anvelope de iarnă) și pentru a nu mai fi nevoiți să demonteze anvelopele de pe jante pe timpul iernii. În plus, jantele din tablă sunt rezistente și mai grele decât jantele din aluminiu, așa că sunt ideale pentru o aderență maximă cu anvelopele de iarnă.

Cu ajutorul configuratorului nostru online, trebuie doar să introduceți marca și modelul vehiculului dumneavoastră, pentru a vedea toate jantele compatibile. Dacă doriți să aflați mai multe despre jantele din oțel, puteți consulta ghidul nostru despre jante .

Nu uitați, atunci când vă montați roata, este important să vă gândiți să strângeți șuruburile în cruce, pentru mai multe detalii, nu ezitați să citiți articolul cum să fixați o jantă .

Pentru un montaj optim, trebuie utilizată o cheie dinamometrică și următoarele cupluri de strângere:

LiveChat
Whatsapp Messenger